Ruilen of retourneren

Indien u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden bent, kan u deze ruilen of retourneren binnen de termijn van 14 dagen te tellen vanaf de datum van ontvangst.

De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn.

De artikelen dienen in de originele verpakking of gelijkwaardige verpakking en met aangehechte labels verzonden te worden. In het geval dit niet zo is, zal het ruilen of retourneren geweigerd worden.

Strandkledij, lingerie en juwelen worden niet geaccepteerd.

Terugbetalingen van verloren pakjes kunnen worden geweigerd wanneer de tracking code aangeeft dat de goederen geleverd werden.

Sale artikelen (indien van toepassing): Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd, helaas kunnen sale-artikelen niet worden terugbetaald of geruild.

Wij zullen enkel retours accepteren van landen binnen de EU, dit omwille van de invoerrechten en BTW die heel hoog durven oplopen, en vaak duurder zijn dan het item zelf.

 

Retourbeleid

Stuur ons binnen de 10 dagen na ontvangst van uw bestelling een email via

info@lilagraceantwerp.com

met vermelding van uw ordernummer, uw naam en de reden van uw retournering. De artikelen die u wenst te ruilen of retourneren kunt u, na goedkeuring via email, terugzenden naar:

Lila Grace Office

Lodewijk Van Berckenlaan 69

2600 Berchem

België

 

De artikelen kunnen ook afgegeven worden in een van onze winkels:

Lila Grace Antwerpen

Nationalestraat 83

2000 Antwerpen

België

 

Lila Grace Mortsel

Statielei 16

2640 Mortsel

België

Wanneer de artikelen in goede staat in ontvangst zijn genomen, zullen deze aan u terugbetaald worden binnen de termijn van 10 werkdagen na ontvangst ervan.

De verzendkosten voor de artikelen die u wil ruilen of retourneren worden niet terugbetaald.

Verzendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

 

Ruilen

Indien u tevreden bent met uw artikel maar een andere maat nodig heeft, kan u binnen de termijn van 10 dagen de foutieve maat omruilen voor de correcte maat.

U zal de correcte nieuwe maat opnieuw online moeten bestellen en wij betalen de foutieve maat binnen een termijn van 10 werkdagen na ontvangst van uw retour terug. Of u gaat naar 1 van onze winkels om de omruiling ter plekke te doen.

 

Onderaan deze pagina vindt u de link naar het formulier dat u nodig heeft om uw artikelen te ruilen of te retourneren. Dit formulier dient, volledig en correct ingevuld, toegevoegd te worden bij de artikelen die u wenst te ruilen of te retourneren.

DRUK HIER UW RETOURFORMULIER AF.